Sådan opretter du en My Kaspersky-Konto

En My Kaspersky-konto er påkrævet for at logge på My Kaspersky samt bruge My Kaspersky og bestemte Kaspersky-programmer.

Du kan logge ind på din My Kaspersky-konto ved hjælp af din e-mailadresse og adgangskode eller med din Google-, Facebook- eller Apple-konto. Hvis du allerede har en konto, kan du konfigurere hurtigt login med din Google-, Facebook- eller Apple-konto i vinduet, der bruges til at forbinde din enhed med din My Kaspersky-konto. Dette er muligt, hvis du, da du oprettede din My Kaspersky-konto, brugte e-mailadressen fra din Google-, Facebook- eller Apple-konto.

Det er ikke muligt at logge på med Facebook, Google og Apple i visse regioner. Se venligst denne artikel for flere informationer om restriktioner i Rusland (kun tilgængelig på engelsk og russisk).

Hvis du endnu ikke har en konto, kan du oprette den på My Kaspersky-webstedet eller via programmer, der er kompatible med My Kaspersky.

Tilmeld dig med en e-mailadresse

For at oprette en Min Kaspersky-konto i programmet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg ProfilLog påTilmeld dig.
  4. Dette åbner vinduet Opret My Kaspersky-konto.
  5. Indtast en e-mailadresse.
  6. Find på en adgangskode og indtast den.

Adgangskoden skal bestå af mindst 8 tegn, heraf et tal, et stort bogstav og et lille latinsk bogstav.

7. Markér afkrydsningsfeltet Jeg accepterer at give Kaspersky min e-mailadresse for at modtage tilbud, der er specielt tilpasset til mig hvis du vil modtage meddelelser om computersikkerhedsnyheder.

I visse versioner af applikationen er denne boks kaldt Jeg bekræfter, at jeg giver AO Kaspersky Lab tilladelse til at bruge min e-mailadresse til at kontakte mig pr. e-mail vedrørende personlige specialtilbud, anmeldelser, undersøgelser, påmindelser om ordrefuldførelse, relevante nyheder og begivenheder eller Jeg bekræfter, at jeg giver AO Kaspersky Lab tilladelse til at bruge min e-mailadresse samt mit fornavn og efternavn til at kontakte mig pr. e-mail vedrørende personlige specialtilbud, anmeldelser, undersøgelser, påmindelser om ordrefuldførelse, relevante nyheder og begivenheder.

8. Klik på knappen Fortsæt.
  9. Vælg den region, du befinder dig i i øjeblikket. Programmet registrerer din region automatisk. Hvis dit område blev bestemt forkert, skal du vælge det korrekte område på listen.
  10. Klik på knappen Fortsæt.
  11. Du vil se en meddelelse om, at din My Kaspersky konto er registreret. Der bliver sendt en meddelelse til din e-mail med et link, som du skal klikke på for at aktivere din Min Kaspersky Konto.

Din enhed vil blive tilsluttet My Kaspersky.

Tilmeld dig med en Google-, Facebook- eller Apple-konto

For at oprette en Min Kaspersky-konto i programmet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg ProfilLog påTilmeld dig.
  4. Tryk på Log på med Google, Log på med Facebook eller Log på med Apple i registreringsvinduet efter behov.
  5. Dette åbner et browservindue; i det vindue skal du logge ind på din Google-, Facebook- eller Apple-konto og tillade, at programmet får adgang til din e-mailadresse.

Hvis du ikke har en Google-, Facebook- eller Apple-konto, kan du oprette en og fortsætte med at konfigurere hurtigt login til My Kaspersky.

Hvis totrinsbekræftelse er konfigureret for din My Kaspersky-konto, skal du konfigurere hurtigt login på din konto på My Kaspersky-webstedet og derefter gå tilbage til programmet og logge på med Google, Facebook eller Apple.

Hvis du bruger Microsoft Edge-browseren til at konfigurere login til My Kaspersky, skal du bruge en version af Microsoft Edge baseret på Chromium 77.x eller nyere. I tilfælde af en forbindelsesfejl skal du vælge en anden browser som din standardbrowser, installere den nyeste version af Microsoft Edge-browseren eller opdatere Microsoft Windows-operativsystemet.

6. Gå tilbage til applikationen og fortsæt med at oprette kontoen ved at klikke Fortsæt. Følg de efterfølgende instruktioner på skærmen.

Din enhed vil blive tilsluttet din My Kaspersky-konto. Derudover kan du konfigurere en adgangskode til din konto på My Kaspersky-webstedet.

Databehandling ved login på kontoen

I nogle områder, beder applikationen dig om at læse og acceptere erklæringen vedrørende databehandling med det formål at bruge webportal eller erklæringen vedrørende databehandling med det formål at bruge webportal og regulere licensbegrænsninger. Hvis du accepterer vilkårene i erklæringen, skal du klikke på Acceptér.